Online booking system

Hold din tidsbestilling åbent døgnet rundt. Dine kunder kan i ro og mag finde den tid der passer dem bedst og du slipper for at afbryde arbejdet ved telefonopkald.

Vi har lavet en løsning der giver dig adgang til din kalender, kundeoplysninger og journaler. Det eneste det kræver er internetadgang.

Om du er frisør, massør, terapeut, fotograf eller andet, så kan systemet tilpasses til dit behov.

Få det integreret med dit nuværende system

Det er nemt og hurtigt at sætte op, og dine kunder kan allerede begynde at booke samme dag moduleret bliver integreret.

Man vælger simpelthen at indtaste butikkens åbningstider i et skema, se nedenfor. Hvis man så eksempelvis ved at man altid har lidt ekstra travlt fredag og mandag - så rykker man bare åbningstiderne et par timer så man har en buffer til "haste" bookinger.

Det er også muligt, hvis man fx. har medarbejdere med forskellige arbejdsområder på forskellige tidspunkter, at integrere i systemet. Kører man med en nogenlunde fast vagtplan, så kan man sætte systemet op til det - på denne måde har kunden mulighed for at vælge lige netop deres ønskede medarbejder, når denne medarbejder har mulighed for det.

 
Vedligeholdelse

At give kunden mulighed for at booke online, bringer med garanti flere reservationer til butikken! Det kommer langsomt til flere og flere online shops, og det er en kanon service at give.

Det kræver blot en smule vedligeholdelse dagligt, kunder vil stadig booke over telefon som de har gjort hidtil - så derfor er det vigtigt at ligge aftalen (fra telefon eller fremmøde i butikken) ind i booking systemet online, så der ikke kommer nogen overlapninger af tider.

Man behøver ikke tænke "åh nej" hvordan skal jeg dog holde styr på det hele - fordi det er simpelthen så nemt! Systemet er som standard sat op til, at spørge om lov når en person reserverer en tid online. Tiden er først booket når du går ind og accepterer den, og først derefter vil kunden få sendt en email med sin bekræftelse på sin booking / reservation. Derfor har du altid god tid til at acceptere bookingen.

Vi klarer det hele!

Vi sætter selvfølgelig hele systemet op for dig, alt ovenstående er blot for at forklare nogle af de mange muligheder der er. Det kan konfigureres lige efter din forretningsmodel, så det passer ind i dagligdagen!

Hvis det lyder som noget du kunne tænke dig, så lad os tage en snak om det - for at finde ud af hvordan vi laver det smartest til netop jeres virksomhed.

Modulet koster som engangspris, 2.000 kr. af få integreret i din hjemmeside.